De Terugkomdag na 3 maanden

We weten van de vorige Eet Anders Experimenten dat de Terugkomdag in het MIELE Experience center in Vianen altijd weer een feest van herkenning is. Je ziet dan de mensen terug met wie je 3 maanden geleden aan dit programma begon. Samen maken we die dag de balans op: wat eet je nu en voel je je fitter? Energieker? En merk je effect op bepaalde klachten? Ga jij dit najaar meedoen aan het programma? Blok dan 24 november 2018 alvast in je agenda. 

Afronding na 3 maanden

In totaal duurt deelname aan het project 3 maanden. Voeding Leeft stuurt je na deze feestelijke Terugkomdag natuurlijk niet met lege handen naar huis. Zo leer je die dag hoe je ‘standaard’ recepten ombuigt en aanpast, zodat ze alsnog binnen de uitgangspunten van het programma passen. Welke olie kies je? Wat doen suikervervangers met je? Hoe bespaar je tijd en energie bij ’t koken? De antwoorden daarop komen die dag allemaal voorbij.

Op zaterdag 24 november 2018 kom je naar de Terugkomdag: dat wordt een spectaculaire bijeenkomst met alle 225 deelnemers samen.