Sinds 2016

Sinds 2016 zijn er, verspreid in het land, telkens groepen van ca. 50 tot 75 MS-patiënten gestart met het programma, dat we toen nog het ‘Eet Anders Experiment’ noemden. Zij hebben inmiddels zelf ervaren wat Voeding Leeft bedoelt met Anders eten bij MS: koken met wat je in een onbewerkte vorm gekocht hebt. Dagelijks de broodnodige voedingsstoffen binnen krijgen (en meer), je darmen een steuntje geven om die voedingsstoffen ook optimaal op te nemen….. en dat alles bleek nog leuk en lekker ook! We hopen ook in 2020 weer nieuwe groepen op te starten.

Wil je alvast op de WACHTLIJST worden gezet, zodat we je informeren zodra nieuwe kick-startdata en locaties in bekend zijn? Geef je dan hier op.

Voor wie op de hoogte wil blijven

In de nieuwskrant MSinfo, het kwartaalblad van MS-Anders, vertellen patiënten hoe zij vol goede moed begonnen, soms struikelden, mopperden, desondanks volhielden en hoe zij er nu aan toe zijn. Eerlijk, openhartig, en herkenbaar voor iedereen met Multiple Sclerose die zoekt naar mogelijkheden om zijn eigen kwaliteit van leven een boost te geven!

Meer power in zichzelf: honderden patiënten gingen eerder al serieus aan de slag met ’n ander voedingspatroon. Elke stap is er één, redeneren ze. Worden we blij van!