Hoe lang het duurt

Het programma Anders Eten bij MS duurt in totaal drie maanden. Heb jij MS en ga jij óók de uitdaging aan? Om zelf te ervaren wat andere voeding met jou doet? Goed besluit! Ga je geen spijt van krijgen ;- ) Meld je dan vandaag nog aan via deze site. Daarna gebeurt het volgende:

Na je aanmelding Je krijgt van ons per e-mail bericht of je tot de deelnemers behoort (er kunnen immers ‘maar’ 225 patiënten meedoen). Je ontvangt een brief voor je arts, een link naar het invulformulier voor de nulmeting en een uitnodiging voor de kick-start dag van jouw keuze in september.
September 2018 Op de inspirerende kick-start dag krijg je een werkboek mee met menu’s en recepten voor 28 dagen: jouw leidraad voor de komende 4 weken, waar je in principe niet van mag afwijken. (Maar dat wil je ook niet, want ’t is meer dan voldoende en nog lekker ook ;- )
Oktober 2018 Na die 4 weken komen we opnieuw bij elkaar om te evalueren hoe ’t ging. Je hoeft daar niet voor de deur uit, want we doen dat in de vorm van een webinar. Via het beeldscherm dus. Daarna ga je zelf aan de slag met wat je geleerd hebt over goede voeding. Via de online community met de andere deelnemers krijg je tips, nieuwe recepten en -op afstand- begeleiding van de coaches.
24 november 2018 Twee maanden later maken we op de Terugkomdag de balans op: wat eet je nu en voel je je fitter? Energieker? En merk je effect op bepaalde klachten? Of juist niet? We maken daar een speciale feestelijke bijeenkomst van met alle deelnemers samen in het MIELE Experience Center in Vianen.
Kerst 2018 En eh… natuurlijk helpt Voeding Leeft je de feestdagen door met recepten voor een kerstdiner waar je je vingers bij aflikt ;- )
Lees verder