Drie kick-start dagen

Vanaf 4 september 2018 worden er 3 kick-start dagen in het land georganiseerd: in Hoofddorp, Deurne (Oost-Brabant) en in Steenwijk (in de kop van Overijssel). Deze zijn uitsluitend toegankelijk voor diegenen die zich hiervoor hebben ingeschreven en daarop van MS-Anders een uitnodigingsbrief hebben ontvangen. Op die dag krijg je te horen, te zien (en te proeven!) wat Voeding Leeft bedoelt met Anders eten bij MS. Daarnaast is er aandacht voor beweging, slaapkwaliteit en minder stress: een gezonde(re) leefstijl dus.

Programma van de dag

Je doorloopt die dag een afwisselend programma met workshops bij professionele coaches. Elke deelnemer gaat naar huis vol inspiratie (hopen we ;-), en alle menu’s voor 4 weken in een werkboek met praktische tips en toelichting op de uitgangspunten. Die dag zetten we je -als het ware- in het goede spoor. Op dat moment begint het programma Anders Eten bij MS pas echt. Want 4 weken lang ga je koken met wat je in een onbewerkte vorm gekocht hebt, je krijgt de broodnodige voedingsstoffen binnen (en meer), je geeft je darmen een steuntje om dat ook optimaal op te nemen, je wordt gecoacht en…. dat alles is nog leuk en lekker ook!

Je staat niet alleen, je kunt rekenen op professionele begeleiding en er komt online een besloten community waarin je ervaringen en tips met elkaar deelt.